PDA

Επιστροφή στο Forum : χαριζονται παλια τευχη φουσκωτο και rib, και 4χ4 τεστ.

mario
12-11-18, 00:13
Λογω ελλειψης χωρου, αλλα κι επειδη ειναι κριμα να πανε για ανακυκλωση, χαριζονται
για οποιον ψαχνει σκαφος εκεινης της εποχης, η για οποιον θελει να ...θυμηθει τα παλια! :)

4 ετησια μεγαλα τευχη φουσκωτο, του 2005-2006-2007 και 2010 με ειδικα αφιερωματα και τεστ
φουσκωτων σκαφων και μηχανων.
4 ετησια τευχη rib με ειδικα αφιερωματα σε φουσκωτα σκαφη και εξωλεμβιες μηχανες.
Επισης, 4 τευχη 4χ4 τζιπ και suv απο 2001-3-4 κ 2005, με ετησια τεστ διαφορων tζιπ-suv.
η παραλαβη για οποιον ενδιαφερεται, απο πειραια, με προσωπικο μηνυμα.

mario
18-11-18, 09:37
Μετα το εντονο ενδιαφερον σας,
θα τηρηθει αυστηρα, σειρα προτεραιοτητας στην παραδοση των τευχων. :wave:

miki
19-11-18, 06:59

επει....δις εισαι σε ιταλικο μηκος κυματος ...ΜΑΡΙΕ ψαχνω αεροταμπουρο απο ΡΟΜΕΕΣ δεκαετιας 55 65 εκει επαιζαν....αν ξερεις κατι ενημερωσε με ΑΝ ΟΧΙ αξιζει να χαζεψεις ...κατασκευη κοσμημα εποχηςsostossostossostos......οσο για τα περιοδικα εαν κανεις υπομονη με ενδιαφερουν αλλα επειδη μετακομιζω δεν εχω χρονο .....ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ .....με φιλικους χαιρετισμους ΤΣΑΟ

gatz
19-11-18, 09:37

Να σου στείλω και δικά μου , για να κάνεις το πακέτο περισσότερο ελκυστικό green:lol:lol

Vinci
19-11-18, 12:04
Εγώ τα δικά μου τα πέταξα πριν 3-4 εβδομάδες...πολλά κιλά χαρτί!!
:)

Αυτά που έχω και έρχεται η ώρα να πετάξω και τα λυπάμαι είναι τεύχη των 4Τ από το 87-88 έως το 95-96 αν θυμάμαι καλά...ΟΛΑ.
Είναι πολλά τρέχοντα μέτρα ραφαρίας!!
:lol

miki
20-11-18, 06:13
Να σου στείλω και δικά μου , για να κάνεις το πακέτο περισσότερο ελκυστικό green:lol:lol

μη μου πεις.......θα χωρεσουν ολα αυτα στο 5μετρο?:haha:haha

miki
20-11-18, 06:15
Εγώ τα δικά μου τα πέταξα πριν 3-4 εβδομάδες...πολλά κιλά χαρτί!!
:)

Αυτά που έχω και έρχεται η ώρα να πετάξω και τα λυπάμαι είναι τεύχη των 4Τ από το 87-88 έως το 95-96 αν θυμάμαι καλά...ΟΛΑ.
Είναι πολλά τρέχοντα μέτρα ραφαρίας!!
:lol

δολοφονε:haha:haha

ΔΑΥΛΟΣ
20-11-18, 07:29
εχω και εγω...απο 1997 ..:)

αντισταση μεχρις εσχατων wink1:lol

gatz
20-11-18, 09:50
μη μου πεις.......θα χωρεσουν ολα αυτα στο 5μετρο?:haha:haha

Χωρούσαν στο 4,70 :tongues:lol

mario
20-11-18, 17:13
επει....δις εισαι σε ιταλικο μηκος κυματος ...ΜΑΡΙΕ ψαχνω αεροταμπουρο απο ΡΟΜΕΕΣ δεκαετιας 55 65 εκει επαιζαν....αν ξερεις κατι ενημερωσε με ΑΝ ΟΧΙ αξιζει να χαζεψεις ...κατασκευη κοσμημα εποχηςsostossostossostos......οσο για τα περιοδικα εαν κανεις υπομονη με ενδιαφερουν αλλα επειδη μετακομιζω δεν εχω χρονο .....ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ .....με φιλικους χαιρετισμους ΤΣΑΟ

Ωπ, τωρα τα ειδα, miki τι μοντελο αυτοκινητο?
Εγω, για οτιδηποτε δεν βρισκω Ελλαδα, μεσω Ebay, εχω βρει τα παντα! Με πολυυυ υπομονη, σε καλες τιμες!
Ειδικα τα ...out of order η ...condition as is, επειδη μπορω και αντιγραφω, ανακατασκευαζω πατενταρω,
με εχουν σωσει, γιατι ειτε τα κτυπουν σε πολυ χαμηλες τιμες, η δεν τα κτυπουν καθολου! Οποτε με επικοινωνια
με τον πωλητη, τα αγοραζω σε σκοτωμενες τιμες, σπανια μεταχειρισμενα ανατλλακτικα των 200 300 και 400 $ !!
Τελος παντων, πες μου για τι μοντελο, και εαν δεν βρισκεις, εχω γνωστο με 'ακρες' στην Ιταλια, που θα βρεις, αλλα δεν ξερω απο τιμη.
Οποτε θελεις, πες μου να σου στειλω με μηνυμα το τηλεφωνο του. sostos

mario
20-11-18, 17:16

:doh: οχι γιατι θα τα κρατησω κι αυτα green sostos

mario
20-11-18, 17:30
Αυτά που έχω και έρχεται η ώρα να πετάξω και τα λυπάμαι είναι τεύχη των 4Τ από το 87-88 έως το 95-96 αν θυμάμαι καλά...ΟΛΑ...

:doh: Vinci, αν ησουν ΛΙΓΟ πιο κοντα, ερχομουν επι τοπου να τα παρω !!! :)

mario
20-11-18, 17:33
εχω και εγω...απο 1997 ..:)

αντισταση μεχρις εσχατων wink1:lol

greensostos Δημητρη :wave:

mario
20-11-18, 17:43
...οσο για τα περιοδικα εαν κανεις υπομονη με ενδιαφερουν αλλα επειδη μετακομιζω δεν εχω χρονο ...

miki, εαν σε ενδιαφερουν και πραγματικα τα θες, ΠΕΣ ΜΟΥ και με χαρα θα στα φυλαξω!
Δεν εχω προβλημα και δεν βιαζομαι! (Δεν μου παει να τα πεταξω, τα εχω σαν καινουργια!)

Vinci
20-11-18, 22:17
:doh: Vinci, αν ησουν ΛΙΓΟ πιο κοντα, ερχομουν επι τοπου να τα παρω !!! :)

:):)

:cheers:cheers

miki
21-11-18, 06:09
miki, εαν σε ενδιαφερουν και πραγματικα τα θες, ΠΕΣ ΜΟΥ και με χαρα θα στα φυλαξω!
Δεν εχω προβλημα και δεν βιαζομαι! (Δεν μου παει να τα πεταξω, τα εχω σαν καινουργια!)

και βεβαια με ενδιαφερουν .....μιας και το αναφεραμε ....ειχα οικοπεδο σον λουτροπυργο με παρα πολλες αντικες απο σκηνικα ....Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ Η ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΡΙΑ .βαμμενα κοκκινα μαλλια...μεχρι 4τροχα ιστορικα ...ανταλλακτικα ..θλικα απο β παγκοσμιου ...και παρα μα παρα πολλα περιοδικα....επειδη δεν μπορουσαμε αλλο να κρατησουμε το οικοπεδο στην μετακομιση εξαφανιστηκαν.....τωρα παρα πολυ δειλα μιας και μενω ΕΔΩ και ολα τα ονειρα τα κανω δικα μου:haha:hahaΞΕΚΙΝΩ .......για αυτο μιας και ειναι κριμα ...ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.....ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΟΜΕΑ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΤΗΝ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΖΟΥΛΙΕΤΕΣ ΕΙΤΕ ΤΖΟΥΛΙΕΣ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ......ειχα πεντε κομματια αλλα μια ο ενας μια ο αλλος μια ο χωρος δεν μας εφτανε .....ΤΑ ΕΧΑΣΑ.......μαριε οτι μπορεις να κανεις βοηθαμε ειναι κομματι που το γουσταρω πολυ ....απο εκει βλεπεις το μερακι καποιων για το πως εβλεπαν το αυτοκινητο......ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΑΕΡΟΤΑΜΠΟΥΡΟ?....ΑΝΑΜΕΝΩ .....στην λεωρορο νατο και σε διαφορες μαντρες ατικης θεσσαλονικης αλλα και ΔΡΑΜΑΣ εχω φαει τα λυσσακα μου μην ψαξεις....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑΡΙΕ

miki
21-11-18, 06:12
Χωρούσαν στο 4,70 :tongues:lol

ΜΟΥ ΕΚΑΝΕς ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΙΓΙΑ ...κιμα ......2 στρεματα φθονουν τους ποντους 4.7:haha .....ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΟΙ:doh: ΝΑ ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΜΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ

next
21-11-18, 07:37
ΜΟΥ ΕΚΑΝΕς ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΙΓΙΑ ...κιμα ......2 στρεματα φθονουν τους ποντους 4.7:haha .....ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΟΙ:doh: ΝΑ ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΜΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ
:haha:haha:haha

mario
21-11-18, 08:54
... ΟΙ ΤΖΟΥΛΙΕΤΕΣ ΕΙΤΕ ΤΖΟΥΛΙΕΣ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ.....ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΑΕΡΟΤΑΜΠΟΥΡΟ?....ΑΝΑΜΕΝΩ ...

miki, θα κανω ερωτηση στον Ιταλοφιλο, και οτι νεο εχω, θα σου στειλω μηνυμα.
Για αυτα που εγραψες, στενοχωριεμαι κι εγω, αλλα δεν πειραζει, ΕΣΥ Να εισαι καλα !! sostos

miki
22-11-18, 06:33
miki, θα κανω ερωτηση στον Ιταλοφιλο, και οτι νεο εχω, θα σου στειλω μηνυμα.
Για αυτα που εγραψες, στενοχωριεμαι κι εγω, αλλα δεν πειραζει, ΕΣΥ Να εισαι καλα !! sostos

παμε μπροστα ...στην ζωη δυο ειναι τα γραμμενα .....ΦΟΥΣΤΑ η φουσκα ......ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕς sostos:love:

mario
22-11-18, 17:57
......ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΑΕΡΟΤΑΜΠΟΥΡΟ?....ΑΝΑΜΕΝΩ .....στην λεωρορο νατο και σε διαφορες μαντρες ατικης θεσσαλονικης αλλα και ΔΡΑΜΑΣ εχω φαει τα λυσσακα μου μην ψαξεις....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑΡΙΕ

:wave: Μικι που εισαι? wink1

miki
22-11-18, 19:32
:wave: Μικι που εισαι? wink1
Ορθιος......:hahaμεχρι τελευταιας αναπνοης:haha

mario
22-11-18, 21:03
Ορθιος......:hahaμεχρι τελευταιας αναπνοης:haha

ΕΧΕΙΣ ΜΗΝΥΜΑ.

mario
28-11-18, 22:15
Λοιπον παιδια, απο την αλλη βδομαδα, θα βαλω τιμες! green