ξενοδοχεια θα εχει ανοιχτα;:
αν γινει το ταξιδι θα ειμαι και εγω ταξιδιωτης...
ακουει ο "καλος ταξιδιωτης";
ξενοδοχεια θα εχει ανοιχτα;:
αν γινει το ταξιδι θα ειμαι και εγω ταξιδιωτης...
ακουει ο "καλος ταξιδιωτης";
To view links or images in signatures your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
Ή στραβός είναι ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε..
με τα δωμάτια έχουμε μιλήσει ήδη και μας περιμένουν.Θα ανοίξουν όσα και αν χρειαστούμε. επίσης εχουμε μιλήσει για καύσιμα, τα οποία μεταφέρονται στο λιμάνι με βυτίο με μετρητή
ΠΕΝΤΕ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ,ΤΡΕΧΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΦΤΑΣΕΤΕ
To view links or images in signatures your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
SEAHAWKS RIB CLUB ATHENS
Γρηγορη για δωματια "μαζευετε" εσεις; Επειδη ειπα το Θοδωρο να κανει τα κουμαντα για τους εδω...αν ειναι να ζαλισουμε τον αληταρχη!
ΑΠ(Ε)Ο το κινητο γραφω βρε οργια! Πρασινο χαμογελο
Ο τρελός του χωριού
εδω πρεπει να κανεις λαθος.με τα ματακια μου το ειδα ,ο βενζινας να κουβαλαει βενζινα με ενα μεταλικο τεποζιτο φορτωμενο πανω σε ενα καροτσι το οποιο το εσερνε ο ιδιος.οσο για μετρητη,ουτε λογος να γινετε.και ετσι ομως ,δεν υπαρχει κανενα προβλημα,ολα γινοντα με(εν)ταξη:thumbs:
Δουλεια που τελειωνει με φραγκα,στεναχωρια δεν θελει .:thumbs:
.
παιδια,μιλαω παντα για τους φιλους απο Βορεια Ελλαδα.TASOS,IPPOMAS,NKrith,papgeor,serdaris,lakis psaras,delis,kirste και λοιποι που σιγουρα δεν μου ερχονται αυτη τη στιγμη στο μυαλο.αντε να κανουμε μια καλη παρεα να παμε και μεις κατω,να δειξουμε την δυναμη μας: : ., για να σταματησουμε επιτελους αυτο το παραμυθι οτι εμεις εδω πανω ουτε ταξι δεν γεμιζουμε
Δουλεια που τελειωνει με φραγκα,στεναχωρια δεν θελει .:thumbs:
H αξια των ανθρωπων ειναι αναλογη με εκεινο που γνωριζουν και οχι με αυτο που κανουν.
Never enough
ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ
Skipper 4x
ΓΚΑΥΛΕ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΜΑΠΑ ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΚΡΙΝΟ ΤΑΞΙΔΙ?.....ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ MERCURY:baby boy :baby boy
Skipper 4x