Το ταξίδι έγινε τελικά το ΣΚ που πέρασε. Οι verado, panioan,teok μαζί μου και οι Jim nas κι ένας "περίεργος" τυπος-μορφήμε τον ΤΑΣΟ (Σαχιδης)·
Περασα πολύ ομορφα. (γράφω από κινητό και δεν μπορώ να βάλω τα emoticons που αρμόζουν).
Στιγμές :
Στην επιστροφή έγινα μουσκεμα
Χρειάζομαι κι εγώ και η βάρκα μου μίλια...πολλά μίλια ΤΕΤΟΙΑ.
Ο ΤΑΣΟΣ Κ Ε Ν Τ Α Ε Ι. Στην επιστροφή θα θέλα κράνος με κάμερα για να τον τραβαω από έξω (σε κάποια φάση είχα στα 10-15 μέτρα δίπλα μου όλο το skipper έξω να πετάει στα 2 μέτρα).
Να το ξανακάνουμε παρέα του χρόνου περισσότεροι.
Φωτογραφίες από μένα...γιοκ
To view links or images in signatures your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
Ο τρελός του χωριού
Στο Βιλα Ριμπα την ίδια ώρα τριβανε ;)
To view links or images in signatures your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
Ο τρελός του χωριού
που να δεις στο ΒΙΛΛΑ ΜΠΑΧΟ.....![]()
![]()
Skipper 4x
Στελιο κατεβασε τις φωτο με τον jim nas που ειναι ολο ζωντανια....:baby boy![]()
Skipper 4x
Το ταξιδι ηταν φοβερο...και η εμπειρια με οδηγο τον Τασο αξεχαστη.
Αντε και στο επομενο και συντομα.
υγ. Προσπαθησα να ανεβασω φωτογραφιες αλλα λογω συνδεσης δεν μπορεσα.
Βγάζει η θάλασσα κρυφή φωνή —
φωνή που μπαίνει μες στην καρδιά μας και την συγκινεί και την ευφραίνει.
Οι όμορφες στιγμές του Σαββατοκύριακου έκαναν την Δευτέρα :D :D πιο εύκολη. Ηταν η πρώτη μου ουσιαστηκά εξόρμηση με .. "φουσκωτή" παρέα και ΤΙ παρέα, ο ένας πιο τρελός από τον άλλο!!!![]()
Αισθάνομαι τυχερός που έκατσα για λίγα μίλια δίπλα στον Στέλιο, έκανε το SeaQuest να μοιάζει παιχνιδάκι![]()
Όσο για τον Τάσο . . . πως το πάει ο φούστης ο Loeb στο WRC . .έ υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν κάτι αντίστοιχο στη Θάλλασα..μέχρι προχθές δεν το είχα φανταστεί:thumbs:
Πολύ καλή όλη η παρέα, οι Δημήτρηδες και ο Doctor (ΤεοΚ) αλλά και ο Μπάμπης με την ... πίπα τουΕυχαριστώ για την φιλοξενία στην βάρκα σου Μπάμπη αλλά και για την Rev που θα φροντίσω να την δοκιμάσω σύντομα
![]()
![]()
Περιμένω λοιπόν την επόμενη εξόρμηση και ελπίζω οι συμμετοχές να είναι περισσότερες και να γνωρίσω και άλλους από την μεγάλη παρέα του![]()
καλη σας μερα.αν μας γραφατε και που πηγατε τελικα, ολα θα γινοντουσαν πιο ευκολα.ο κοσμος που δεν ξερει ,ισως να νομιζει οτι πηγατε απο την Βουρβουρου στην Αμμολιανη:
:
![]()
κακιες απο την ζηλεια μου γραφω που δεν μπορεσα τελικα να ερθω μαζι σας
:
: ειμαι σιγουρος οτι οπου και να πηγατε, περασατε πολυ καλα,η παρεα ηταν φανταστικη
![]()
![]()
καμια φωτο με τα ψαρια που πιασατε, εχετε?:
:
Δουλεια που τελειωνει με φραγκα,στεναχωρια δεν θελει .:thumbs: