βρε κοτα λυρατη καραμεσινη που στα 35 σου δεν μπορεις να βουτηξεις 5 μετρα
να σε δω στα 45 σου αν μπορεις να βγαλεις κατι σαν αυτα.(και πουσαι οταν πας στην αστυπαλαια-που δεν το βλεπω γιατι θα εχει νοτιαδες μεχρι τις 23 του μηνα-
παρε με τηλεφωνο να σου πω που να ριξεις τις τριχες σου για να βγαλεις κανα ψαρι γιατι εκει εχει πολλους αρσενικους ροφους):
καραμεσινη που στα 35 σου δεν μπορεις να βουτηξεις 5 μετρα
να σε δω στα 45 σου αν μπορεις να βγαλεις κατι σαν αυτα.(και πουσαι οταν πας στην αστυπαλαια-που δεν το βλεπω γιατι θα εχει νοτιαδες μεχρι τις 23 του μηνα-
Στα 35 μου πηγαίνω εκεί που εσύ θα πήγαινες μόνο με Αεροπλάνο!!!!!!!:D
πως το έλεγες? Τσέρνα?
ή μήπως Ξέρνα!!
Δρακόλιμνη Τύμφης -ώρες πορείας 9,5!!!!-υψομετρική διαφορά 1200μ!!!!
By drpanos at 2011-05-02
By drpanos at 2011-05-02
By drpanos at 2011-05-02
By drpanos at 2011-05-02
να σου μάθω και μερικά καινούργια ζωάκια-που δεν θα έχεις ξαναδεί-ανεβαίνουν πολύ ψηλα
Αλπικός Τρίτωνας
μην ετοιμάζεις το ψαροντουφεκο
By drpanos at 2011-05-02
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη drpanos : 02-05-11 στις 22:12
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη drpanos : 02-05-11 στις 22:34
επειδη πας να ξεφυγεις με τις κορφες και τα βουνα αλλα επαιξες κι εχασες γιατι πριν ασχοληθω με το ψαροντουφεκο ημουνα μανιακος με το κυνηγι το φθινοπωρο η τελος καλοκαιριου σε προσκαλω και προκαλω να κανουμε τη διαδρομη που φαινεται στην φωτογραφια...(οταν θα φτασει η γλωσσα σου να ακουμπαει στις πετρες θα σταματησουμε και τοτε να μου πεις για ολυμπους και οξυγονα)
και για να το δεις και λαιβ τι σε περιμενει
υ.γ. υψομετρικη διαφορα της διαδρομης απο τα 740 στο χωριο ασκυφου στα 2454 στην κορυφη παχνες και μετα στο 0 στην παραλια στα μαρμαρα. χρονος διαδρομης 2 ημερες (θα κοιμηθουμε στο μιτατο των Κριαραδων που εβοσκε ο παππους μου απο τη μητερα μου σε υψομετρο 1800 μετρα -να δω πως θα κανουν τα δοντια σου το βραδυ-)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pavlos polakis : 03-05-11 στις 01:55